1. Condiții generale de utilizare a site-ului Nutrichef.ro

Bine ați venit pe www.nutrichef.ro și subdomeniile aferente (denumite în cele ce urmeaza "site-ul" sau "Nutrichef.ro"). Vă rugăm citiţi cu atenție termenii și condițiile de utilizare (denumite in continuare "Termeni si condiții" sau "Acord") înainte de a utiliza site-ul. Prin vizualizarea sau folosirea acestui site și a subdomeniilor acestuia, consimțiți că aveți vârsta legală de minim 13 ani și că sunteți de acord cu politica de confidențialitate Nutrichef.ro și cu termenii și condiţiile din această comunicare.

Ne rezervăm dreptul de a schimba, modifica, adăuga sau șterge porţiuni din prezentul acord, în orice moment și fără o anunțare prealabilă. Acest acord se aplică la utilizarea, accesul și interacţiunea cu acest site. Vă încurajăm să citiţi pagina de termeni și condiții de fiecare dată când vizitaţi site-ul nostru pentru a vedea dacă aceasta a fost actualizată de la ultima Dvs. vizită.

Dacă aveţi întrebări cu privire la utilizarea acestui site, alte întrebări sau comentarii despre site vă rugăm sa vă adresati la contact@nutrichef.ro. În cazul în care nu sunteți de acord cu vreunul din termenii de mai jos, vă rugăm să părăsiti site-ul Nutrichef.ro.

2. Scopul de utilizare a site-ului

Nutrichef.ro este o platforma de socializare pe tema rețetelor culinare și a mâncării în general, conținutul fiind generat de utilizatorii site-ului. Deși Nutrichef.ro încurajeaza încărcarea informațiilor corecte si de actualitate, tot conținutul existent pe site are scop pur informativ iar Nutrichef.ro nu poate fi făcut răspunzator pentru nici o daună provocată utilizatorilor săi de folosirea acestor informații.

3. Înregistrarea utilizatorului

Nutrichef.ro crede cu tărie în protejarea confidenţialității utilizatorilor. Înainte de orice furnizare de informaţii utilizatorii acestui site sunt rugați să consulte cele de mai jos. Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată de Legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, Nutrichef.ro va administra in condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate în acest acord, datele personale furnizate de către utilizatori. Datele personale furnizate de către utilizatori sunt prelucrate în scopul oferirii în condiții optime a serviciilor sale de către Nutrichef.ro. În momentul creării contului, utilizatorii au posibilitatea de a opta pentru primirea de informații suplimentare despre serviciul nostru prin bifarea căsuței corespunzătoare pe pagina de creare a contului. Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiază de dreptul de acces, de intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supuși unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justișiei. Totodată, utilizatorii au dreptul să se opună prelucrarii datelor personale și să solicite ștergerea datelor.

3.1 Pentru a accesa sau utiliza anumite caracteristici ale site-ului, va trebui să deveniți un utilizator înregistrat.

3.2 În scopul de a deveni un utilizator înregistrat, trebuie să furnizați informații adevărate, precise și complete. Dacă aceste informaţii suferă modificări, trebuie să reactualizați aceste informații in contul Dvs. În timpul înregistrării, se va crea un nume de utilizator și o parola, care vor permite accesul la anumite aplicații indisponibile utilizatorilor neînregistraţi. Sunteţi responsabil pentru protejarea și păstrarea confidenţialităţii Dvs. de membru. Sunteţi singurul responsabil pentru activitatea care are loc in conformitate cu statutul Dvs. de membru, indiferent dacă ați autorizat sau nu activitatea. Sunteţi de acord să ne anunţati imediat la adresa noastră de contact contact@nutrichef.ro cu privire la orice violare a securității contului Dvs. sau utilizarea neautorizată a contului Dvs.

3.3 Datele Dumneavoastră personale vor fi folosite doar de catre Nutrichef.ro în scopul promovării propriilor servicii sau a serviciilor și produselor unor terțe părți. Publice vor fi numai numele de utilizator și localitatea (în cazul in care ați definit-o). Adresa Dvs. de E-mail nu va fi facută publică, vândută sau transmisă unor terțe părti fără acordul Dvs. explicit.

3.4 Prin simpla înregistrare ca membru, utilizatorul acceptă ca Nutrichef.ro să utilizeze și să prelucreze datele personale transmise pentru prestarea serviciului.

4. Condiții de utilizare

Acest site include posibilitatea de a incărca rețete culinare însoțite de poze și forumuri de discuții interactive. Sunteţi responsabil/ă pentru orice material încărcaţi pe acest site sau informațiile transmise pe forum. Sunteţi de acord să NU utilizați site-ul pentru următoarele:

4.1 Să incărcati, postați, transmiteți, distribuiți sau publicați mesaje, informaţii, texte sau alte materiale ("Material"), care pot fi considerate ilegale, dăunătoare, defaimatoare, obscene, vulgare, pornografice, indecente, hărţuitoare, amenințătoare, invadatoare de intimitate sau a drepturilor de publicitate, abuzive, execrabile, rasiale, etnice;

4.2 Sa incărcaţi sau transmiteți orice material care ar putea constitui sau încuraja o infracţiune penală, sau care violeaza drepturile părților;

4.3 Sa incărcaţi, transmiteți sau să puneți la dispoziţie orice material care ar putea încălca vreun brevet, o marcă, un secret comercial, drept de autor, sau alte drepturi de proprietate intelectuală sau de orice natura;

4.4 Fără acordul scris al Nutrichef.ro nu va puteti angaja in scrierea, distribuirea, publicarea de promoții, material publicitar, inclusiv a junk mail, spam și scrisori în lanţ;

4.5 Sa incărcati, postați, transmiteți, sau să puneți la dispoziţie materiale care conțin viruși sau orice alt cod de computer, fișiere sau programe concepute pentru a intrerupe, distruge sau limita funcționalitatea oricăror programe informatice sau a echipamentelor tehnice si de telecomunicaţii.

5. Conţinutul Nutrichef.ro

Odată ce a fost încărcat conținut pe acest site, Nutrichef.ro iși rezervă dreptul de a modifica orice fel de conţinut, în orice moment și fără o notificare prealabilă. De asemenea Nutrichef.ro poate folosi conținutul încărcat, inclusiv poze și imagini în scopul promovării proprii pe alte platforme online și alte medii de comunicare, dar întotdeauna cu numirea autorului de drept. Drepturile de proprietate asupra conținutului aparțin în continuare utilizatarului care a încărcat conținutul, dar ofera dreptul Nutrichef.ro de a-l folosi în scopul amintit mai sus. În același timp Nutrichef.ro se obligă să nu vândă conținutul unor terțe părți.

6. Reclamaţii Copyright

Pentru orice încălcare a drepturilor de autor avem rugămintea să transmiteți în prealabil o notificare la adresa contact@nutrichef.ro. Vom acționa în consecință și vom retrage orice material care face obiectul notificării de încălcare a drepturilor de autor.

DISCLAIMER

CONȚINUTUL DISPONIBIL PE ACEST SITE ESTE FURNIZAT "CA ATARE" ȘI "AȘA CUM E DISPONIBIL", FĂRĂ NICI UN FEL DE GARANȚII EXPLICITE SAU IMPLICITE. SUNTEȚI DE ACORD CU UTILIZAREA ACESTUI SITE ȘI CU CONȚINUTUL LUI PE PROPRIA RĂSPUNDERE. Nutrichef.ro ESTE SCUTIT DE TOATE GARANȚIILE EXPLICITE SAU IMPLICITE. Nutrichef.ro NU GARANTEAZĂ CĂ MATERIALELE DE PE ACEST SITE SUNT CORECTE, COMPLETE, PERTINENTE, ACTUALE SAU CĂ SUNT FĂRĂ ERORI. LUĂM MĂSURI REZONABILE PENTRU A PROTEJA SECURITATEA INFORMAȚIILOR COLECTATE ȘI DEPUNEM EFORTURI CONSIDERABILE PENTRU CA ACEST SITE SAU SERVERUL DE GĂZDUIRE SĂ NU CONȚINĂ VIRUȘI SAU ALTE COMPONENTE NOCIVE.

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook