Rețetele mele
Despre Mine
Imi place sa deschid frigiderul, sa vad ce gasesc si sa incep sa ma gandesc la un fel de mancare bun si rapid. imi plac lucrurile simple dar facute cu inteligenta si imaginatie.
  • 122
    rețete postate
  • 0
    rețete gătite
  • 233
    comentarii rețete
  • 18
    locul din 11025
  • 22240
    punctaj
Este alături de noi din 05.08.2010
  • Unde mă mai găseşti
    Favicons?domain=www.fantasia-gourmet.blogspot
  • Mâncare preferată
    tiramisu, pasta quattro formaggi
  • Bucătăria preferată
    cred ca bucataria mediteraneana, dar imi plac multe lucruri...un pic de aici, un pis de acolo, imi place sa mananc ceva in oras si apoi sa identific ingredientele, modul in care a fost facut...ca apoi sa o personalizez...
  • Hobby-uri
    http://www.youtube.com/watch?v=6U9krpRqDEQ
Mirodenii011-smart-gourmet_large

Despre mine

  • 122 Rețete
  • 13 Fani
  • 7 Preferaţi

Insigne adunate

13 Fani

1604902_279386028879295_897090562_n_medium Mitinita_medium Eu_medium Summer_202008_20112_medium 173765_100002047767763_86347236_n_medium 48587_779129897_3977_n_medium Default_medium 371530_1211865757_1064930895_n_medium 260703_1586048015_1120935522_n_medium Dscn3832_medium 211823_100000707182624_299257307_n_medium Love-food-1600x900-wide-wallpapers.net_medium 252231_1002029915278_1941483569_n_medium

7 Preferaţi

Asd_medium Img_2043_medium Banner_20cristina_medium Brindusa.m_medium Mitinita_medium Din_20inima2_medium Dscn0622_medium

Mesaje
18

Lasă un mesaj
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 19:28 / 05.08.2010
Bine ai venit pe Culinario! Enjoy!
Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 22:03 / 06.08.2010
Bine ai venit! Imi place blogul tau! Am aruncat doar o privire si am gasit cateva retete interesante. Promit sa mai trec pe acolo.
Dscn0622_medium
andreeadianu
din bucuresti
  • 10:40 / 04.09.2010
am si eu o rugaminte:daca ai timp,ajuta-ma cu un vot de 5*****,returnez oriunde http://vinul.ro/culinar/deserturi/512/cozonac-boieresc.html
Dscn0622_medium
andreeadianu
din bucuresti
  • 10:41 / 04.09.2010
scz:http://vinul.ro/culinar/deserturi/483/eclere-cu-ciocolata-si-cafea.html
Dscn0622_medium
andreeadianu
din bucuresti
  • 13:22 / 25.09.2010
http://www.decoblog.ro/concurs ajutati-ma cu 5* la reteta zacusca de fasole pastai,dati click pe a cincea steluta si apoi va logati pe facebook sau yahoo si gata,multumesc
Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 16:46 / 05.10.2010
Inteles ! Pup dulce ! Am reeditat ,sucul de varza si cel de morcovi cu mere ! Da eu sunt inebunita dupa tot ce este crud si natural !
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 10:31 / 25.11.2010
Welcome to the TOP 10!!!! ;)
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 11:57 / 25.11.2010
Multumesc mult de tot!
41770_100000771103974_9539_n_medium
Uica Mihai
din Buzias
  • 17:46 / 11.12.2010
Dragă Smart Gourmet Astăzi ţi-am descoperit profilul şi blogul. Deşi fondul violet mă face să am dureri de cap, am zăbovit şi am citit. Mi-a plăcut. Am citit două reţete, Limoncello şi gem de lămâi care te-ar recomanda să participi la concursul LĂMÂIA DE AUR de pe uicamihai.blogspot.com. Mă bucur că te-am cunoscut... Cu repect Uica Mihai
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 11:50 / 13.12.2010
Nico, te invit cu drag sa participi la concursul nostru de Craciun! See u on Facebook.com/Culinario.ro
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 23:24 / 15.12.2010
Felicitari, Nicoleta!!! Ai fost aleasa BUCATARUL ANULUI 2010 pe Culinario.ro!
41770_100000771103974_9539_n_medium
Uica Mihai
din Buzias
  • 09:20 / 17.12.2010
Dragă Smart Felicitări pentru titlul acordat de colegii de pe Culinario. Îl meriţi. Eu te-am descoperit cu surpriză şi placere, contactele cu tine sunt pentru mine încântătoare. Ai condei, agerime şi fantezie. Calităţi rare în ziaua de azi, tracasată de politic şi talk show-uri păcătoase. Aştept să mai conversăm... Cu respect Uica Mihai
Brindusa.m_medium
Retete de Suflet
din Bucharest, Romania
  • 18:12 / 18.01.2011
Salutare. M-am hotarat sa particip la un concurs cu blogul meu. De aceea, te rog muuuult sa ma votezi. Mai intai trebuie sa iti faci cont pe gustos.ro accesand acest link http://www.gustos.ro/inregistrare Dupa, poti sa ma votezi (Cooking with my soul) http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-supe-si-ciorbe si la http://www.gustos.ro/concurs/fbg3/voteaza-aperitive Iti multumesc si te pup
Brindusa.m_medium
Retete de Suflet
din Bucharest, Romania
  • 19:36 / 18.01.2011
multumesc
Default_medium
lucyaneya
din timisoara
  • 22:30 / 16.04.2011
am facut astazi tortul de mere cu zahar ars dar eu l-am modificat putin:dupa ce am caramelizat zaharul am pus pe fundul cratitei alune zdrobite,apoi mere felii..pandispanul l-am facut din 4 oua dar NU am inteles din reteta ta cind sa pun praful de copt???eu l-am amestecat cu faina..mine is curioasa ce gust v-a avea..Te rog ai putea sa imi spui exact cum sa pun praful:stins sau in amestec cu faina???
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 11:49 / 17.04.2011
Praful NU se pune stins NICIODATA!!!! Se pune pur si simplu in orice coca, de pandispan, de chec..... Daca il stingi, il anulezi, pur si simplu este ca si cum nu l-ai mai pune. Pui praful de copt in coca de pandispan odata cu faina. O sa iasa o bunatate cu alune zdrobite!!!!!!
Banner_20cristina_medium
Teo
din Medias
  • 14:39 / 18.04.2011
Am vazut ca ai scris pe forum ca ma poti ajuta cu forma de nuci :) Daca faci asta, o sa te pomenesc cat o sa traiesc :) Nu-ti inchipui de cata vreme alerg dupa o forma din asta. Mailul meu este teocris7@yahoo.com. Te rog da-mi de stire cand ai vreme. Multumesc :*
Banner_20cristina_medium
Teo
din Medias
  • 16:03 / 29.11.2011
Tot eu sunt :) Ma intrebam de ce ai disparut fara urma. Sper ca esti bine si sanatoasa :*

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook