Trandafiri umpluti

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La grătar

Ingrediente pentru 6 porţii de trandafiri umpluti

Mod de preparare

  1. De fiecare persoana se socoteste cate o bucata de carnat Trandafir. Se aleg carnati mari; fiecare bucata se cresteaza in doua lungul. Intre jumatati se pune o bucata de cascaval bine unsa cu mustar. Se infasoara totul cu o felie de slanina afumata. Se fixeaza cu o scobitoare. Se rumenesc pe un gratar deasupra unui jar bine incins.

Reţetă salvată de:

Comentarii
4

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 09:00 / 16.05.2009
Nu cunosc Cirnat Trandafir si probabil cä mi-a scäpat cel mai mare Culinar Highlight ( da de unde sä iau ??)da restul Componentelor singure si modul de pregätire vorbesc pentru sine. Puristisch iaräsi, da perfect.5*****
1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 21:53 / 20.05.2009
Carnatii Trandafir sunt un specific romanesc. Este preponderenta carnea de porc, dar contin si carne de manzat (Kalb). Gasesti o reteta buna aici: http://bibiguli.wordpress.com/2008/12/21/preparate-din-porc-carnati-trandafir/
Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 21:00 / 28.03.2010
Da carnatii TRANDAFIR sunt specifici Olteniei.... "Carnatii trandafir se fac la noi din iepurele de la porc si din spata. Iepurele e portiunea aceea mai impanata cu slanina. Se toaca la barda si se amesteca apoi cu condimente: cimbru, usturoi, ienibahar. Carnatii trandafiri se fac in matul gros si se dau la fum. Carnatii oltenesti se umplu in schimb in matul subtire de oaie". Carnatii acestia se pun adeseori, impreuna cu carnea, la garnita, adica "la galeata", in untura si atunci se mananca abia dupa cateva luni. ..........http://bucatarie.jurnalul.ro/
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 11:30 / 14.09.2010
Cooly, imi aduci aminte de timpu petrecut la tara! Bun de tot! Si o pita prajita.......
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook