Tort diplomat cu iaurt si visine

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Răcire, Foc mic

Ingrediente pentru 8 porţii de tort diplomat cu iaurt si visine

Mod de preparare

  1. In primul rand cand ne apucam de tort visinele trebuie sa fie deja dezghetate, scurse si stoarse bine. Aveti grija ca o sa va colorati pe maini, nu uitati de manusi.

  2. Frisca se bate bine si se da la rece.

  3. Gelatina se pune la muiat in apa 250 ml si se lasa asa 15 minute, pe urma se pune pe foc pana se dizolva, dar sa nu fiarba, o lasam sa se raceasca un pic.

  4. Se amesteca iaurtul cu zaharul si cu gelatina calduta, se adauga frisca si se amesteca usor.

  5. Pregatim un vas si il imbracam in folie alimentara, captusim peretii cu piscoturi ca in poza, nu le insiropati ca isi iau singure din crema, luam din compozitie 2-3 linguri si punem pe fund, adaugam un rand de 250 g visine, punem jumate compozitia, iar visine, adica toate, si compozitie, peste se aseaza piscoturi.

  6. Se strange folia si se da la rece 3-4 ore sau chiar mai mult daca aveti timp.

  7. Se scoate si se orneaza cum vreti voi! Cine vrea poate sa puna multe fructe si jeleu deasupra... eu am pus frisca si nectarine !

Reţetă salvată de:

Comentarii
4

Părererea ta

100_2239_medium
Claudia Maria
din Limbach/Timisoara
  • 20:55 / 16.08.2010
foarte reusit diplomatul felicitari!
Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 19:50 / 17.08.2010
Multumesc Claudia ,incerc si eu retete ! Nu sunt profesionista !
Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 08:51 / 14.09.2010
imi place diplomatul tau! Frumoasa prezentare, simpla dar de efect. Felicitari! 5*****
Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 08:52 / 14.09.2010
imi place diplomatul tau! Frumoasa prezentare, simpla dar de efect. Felicitari! 5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook