Tort de migdale si ciocolata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 6 porţii de tort de migdale si ciocolata

Mod de preparare

  1. Se freaca untul cu zaharul si se adauga, unul cate unul, galbenusurile.

  2. Albusurile batute spuma se amesteca usor cu migdalele presate, ciocolata rasa si coaja de lamaie. Se amesteca cu untul frecat si cu zahar si din aceasta compozitie se coc doua foi.

  3. Foile reci se umplu cu crema.

  4. Crama:

  5. 100 g alune se amesteca cu zaharul ars. Totul se lasa sa se raceasca pe o farfurie umeda. Cand se raceste zaharul se oiseaza si se amestaca cu frisca. Tortul seacopera cu glazura de ciocolata.

  6. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook