Tocăniţă din inimi de curcan sau pui

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
41770_100000771103974_9539_n_small
Țti şi lui Uica Mihai vă place
Lui Uica Mihai îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 8 porţii de tocăniţă din inimi de curcan sau pui

Mod de preparare

  1. Inimile se pun la fiert timp de jumătate de oră într-un litru de apă amestecat cu oţetul şi puţină sare.

  2. Se strecoară de zeamă şi se lasă la odihnit.

  3. Ceapa tăiată solzişori se căleşte în ulei până devine sticloasă.

  4. Se adaugă inimile tăiate feliuţe şi se brezează puţin pentru a prinde rumeneală.

  5. Se adaugă un strop de apă fierbinte sau supă de pui şi se fierbe timp de o jumătate de ceas.

  6. Se toarnă bulionul şi se mai fierbe 10 minute.

  7. Se serveşte fierbinte presărat cu pătrunjel verde.

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 18:09 / 19.12.2010
Vai de mine cata armata de curcani a fost omorata pentru tocanita asta, dar chiar si ei ar manca tocanita asta!
41770_100000771103974_9539_n_medium
Uica Mihai
din Buzias
  • 12:30 / 20.12.2010
Draga Smart Gourmet. Lasa-mi o adresa valida de E-mail, vreau sa iti trimit un fisier atasat si asta nu functioneaza prin comentarii. Cu respect Uica Mihai.
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 20:01 / 27.01.2011
Incä o Mincare criminalä !!!!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook