Tocanita cu carne de vitel

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Foc mic

Ingrediente pentru 1 porţii de tocanita cu carne de vitel

Mod de preparare

  1. Ceapa, usturoiul si ardeiul se taie marunt si se calesc in ulei, un minut, la foc mic; se adauga carnea taiata in bucati mici si se amesteca. Dupa 2 - 3 minute se adauga boiaua de ardei, sare, piper, pasta de ardei iute, apa cat sa acopere carnea si se lasa sa fiarba la foc mic, adaugand cate putina apa cand scade lichidul, pana se inmoaie bine.

  2. Intr-un castron se freaca faina cu cca 100 ml apa rece, adaugata cate putin la inceput, ca sa nu formeze cocoloase, apoi se toarna peste carne, adaugand si apa, daca este necesar. Se lasa sa fiarba cateva clocote, se ia cratita de pe foc, se pune smantana;

  3. Se potriveste gustul cu sare si se presara patrunjel verde tocat.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook