Tocana de pui

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 4 porţii de tocana de pui

Mod de preparare

  1. Ceapa tocata marunt se pune la calit impreuna cu boiaua de ardei. Cand ceapa devine sticloasa, se adauga bulionul desfacut in prealabil cu apa calda. Se sareaza si se pipereaza. Se lasa la fiert.

  2. Separat, se prajesc usor bucatile de carne de pui pe toate partile. Se rastoarna apoi sosul peste carne, se completeaza cu apa pana cand carnea este acoperita complet si se lasa sa fiarba inabusit.

  3. Cand este aproape gata, se adauga paharul de vin alb si usturoiul taiat feliute subtiri. Se lasa sa mai fiarba 15 min.

  4. Se serveste calda. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook