Tocana de ficat

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 4 porţii de tocana de ficat

Mod de preparare

  1. Se taie in felii subtiri ceapa, se caleste la foc mic in unt 10 min, pana devine lucioasa. Se adauga 2 liguri de apa si se fierbe inca 10 min la foc mic.

  2. Se adauga ficatul taiat felii de 2 cm si condimentele si se prajeste acoperit inca 10 min.

  3. Se adauga vinul sucul de rosii si apa cat sa cuprinda tot ce e in cratita si se mai lasa sa fiarba pana e gata ficatul.

  4. Se poate adauga facultativ zeama de lamaie.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook