Tiramisu Ice Cake

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Răcire

Ingrediente pentru 1 porţii de tiramisu ice cake

Mod de preparare

  1. Se tapeteaza o tava de cozonac cu folie alimentara.

  2. Se prepara cafea folosind aproximativ 400 ml de apa. Se racoreste putin si se aromeaza cu conic (daca doriti puteti pune si 85g zahar). Se inmoaie rapid piscoturile in cafea si se aseaza pe fundul si pe peretii tavii.

  3. Un sfat: nu puneti piscoturi decat pe lateralele mari ale tavii, altfel capetele o sa fie doar piscot.

  4. Mascarponele se bate cu mixerul impreuna cu zaharul si coniacul, apoi se adauga ciocolata si frisca. Crema se toarna in tava peste piscoturi si se acopera cu un alt strat de piscoturi. Se da la congelator si se scoate cam cu 1 ora inainte de servire.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook