Tarta cu mere, mac si branza

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 8 porţii de tarta cu mere, mac si branza

Mod de preparare

  1. Se dizolva drojdia in putin lapte caldut, cu putin zahar. Se pune intr-un bol cu faina, sarea, 50 gr zahar si 75 gr unt si se framanta. Se lasa la dospit pentru o ora.

  2. Se pun la fiert 125 ml lapte cu 30 gr de unt. Se adauga grisul si macul si se mai firbe 5 minute.

  3. Se bat galbenusurile cu 50 gr zahar si 40 gr unt; se adauga restul de lapte, branza si amidonul.

  4. Merele se curata si se taie in doua. Se cresteaza si se pudreaza cu scortisoara.

  5. Se intinde aluatul intr-o forma rotunda. Se aseaza umplutura de branza. Se aseaza merele, si printre ele umplutura de mac.

  6. Se coace circa 45 de minute la 180C.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook