Tarta cu branza

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 10 porţii de tarta cu branza

Mod de preparare

  1. Se amesteca intr-un vas brinza, laptele, uleiul, sarea/zaharul. In alt vas se cerne faina impreuna cu praful de copt. Se incorporeaza faina in pasta de brinza si se framinta, dar nu prea mult, efectiv citeva minute, cit nu se mai lipeste aluatul de miini

  2. Se imparte aluatul in jumatate.O parte se intinde pe fundul unei tavi rotunde,formand in acelasi timp o bordura de 1-2 cm.Se toarna umplutura de branza si se acopera cu cealalta jumatate de aluat,taiata fasii si formand un grilaj.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 17:52 / 14.05.2009
Vai ce perfecta este! Felicitari,Miha! Ti-a iesit super!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook