Tagliatelli

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Fără foc

Ingrediente pentru 4 porţii de tagliatelli

Mod de preparare

  1. Spargeti ouale intr-un vas mare si adaugati uleiul. In alt vas amestecati uniform cele doua feluri de faina. Adaugati treptat faina peste oua si framantati pana ce obtineti un aluat omogen fara cocoloase. Aluatul nu trebuie sa fie foarte tare. Puneti aluatul intr-o folie s-au intr-o punga de nailon si lasati-l sa stea pentru 1-2 ore. Impartiti aluatul in 2-3 parti si intindeti-l cu un facalet cam de 1 mm grosime. Taiati aluatul cu un cutit in fasii de cca. 0.5 cm latime si lungime de cam 5-10 cm, in functie de preferinte. Lasati pastele sa se usuce pe o fata de masa. Apoi depozitati-le pana la consumare in cutii din carton inchise, la loc uscat.

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 10:28 / 15.05.2009
Si und este Sarea ?? in rest perfect.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook