Sushi de ciocolata

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Banner_20cristina_small
Țti şi lui Teo vă place
Lui Teo îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Răcire, Fierbere

Ingrediente pentru 12 porţii de sushi de ciocolata

Mod de preparare

  1. Intr-o cratita adaugam laptele, frisca, orezul, pudra de cacao si zaharul si punem la foc, aducand in punctul de fierbere. Fierbem la temperatura mica timp de 30 de minute, amestecand des, pentru ca orezul sa nu se prinda de fundul oalei.

  2. Intre timp, curatam marul de coaja si de samburi si il taiem julienne. Dupa ce am taiat marul, adaugam zeama de lamaie si lasam deoparte.

  3. Inainte de a lua orezul de pe foc, adaugam ciocolata cubulete, amestecam bine ca sa se incorporeze, dupa care scoatem totul intr-un bol incapator si amestecand ocazional, il aducem la temperatura camerei.

  4. Luam un suport de sushi, peste care asezam o folie alimentara. Punem jumatate din cantitatea de orez pe folie si intindem, formand un dreptunghi de 9x18 cm. Apoi luam jumatate din cantitatea de mere si o asezam pe marginea uneia dintre laturile mici. Rulam totul cu grija, cu ajutorul suportului si dam la frigider pentru aprox. 2 ore. La fel procedam si cu a doua jumatate de cantitate.

  5. Scoatem rulorile de la rece, indepartam folia alimentara si apasand usor, dam prin pudra de cacao. Fiecare rulou il taiem in cate 6 bucati mici.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook