Supa chinezeasca de legume

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fierbere

Ingrediente pentru 4 porţii de supa chinezeasca de legume

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati legumele. Taiati morcovii in fasii lungi, ceapa verde rondele si ardeiul cubulete. Mugurii de bambus se taie fasii, in cazul in care sunt conservate in bucati mari. Curatati si spalati ceapa si usturoiul si tocati marunt. Incingeti uleiul intr-o oala, adaugati legumele, ceapa si usturoiul si lasati cateva minute la calit. Intre timp puneti la fiert テつセ l apa si cand fierbe adaugati 3 cubulete supa de legume. Adaugati supa de legume peste legumele calite si lasati sa fiarba cca. 10 minute. Amestegati sosul de soia cu Sherry si amidon pana ce optineti o masa omogena si adaugati in supa; lasa sa dea intr-un clocot. Asezonati cu sambal oelek, cu sare, piper si coriandru tocat marunt. Serviti supa presarata cu germeni de soia si paine integrala.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 10:41 / 15.05.2009
un fel de Minestrone chinezeascä. Frumos. 5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook