Sparanghel in mod clasic

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 4 porţii de sparanghel in mod clasic

Mod de preparare

  1. Rosiile se spala. Sparanghelul se fierbe al dente in apa. Ouale se fierb semi-tari si se taie bucati mari. Ceapa verde se taie fasii. Puneti cateva fasii deoparte iar restul se oparesc. Topiti untul intr-un vas mic si pastrati-l cald. Feliile de sunca se ruleaza si se servesc cate doua rulouri la o portie, alaturi de oua, rosii Cherry si ceapa verde. Pentru efect puteti lega cu o fasie de ceapa verde un manunchi de sparanghel pe care il veti aseza pe farfurie alaturi de celelalte ingrediente. Stropiti totul cu unt si serviti. Pofta buna!!!

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook