Sparanghel in mod clasic

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_small B0ahxepb1v_3_small B0ahxepb1v_3_small 1604902_279386028879295_897090562_n_small
Ție, lui Wojciech şi la încă 3 persoane le place
La Wojciech , Wojciech şi încă 2 persoane le place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 4 porţii de sparanghel in mod clasic

Mod de preparare

  1. Rosiile se spala. Sparanghelul se fierbe al dente in apa. Ouale se fierb semi-tari si se taie bucati mari. Ceapa verde se taie fasii. Puneti cateva fasii deoparte iar restul se oparesc. Topiti untul intr-un vas mic si pastrati-l cald. Feliile de sunca se ruleaza si se servesc cate doua rulouri la o portie, alaturi de oua, rosii Cherry si ceapa verde. Pentru efect puteti lega cu o fasie de ceapa verde un manunchi de sparanghel pe care il veti aseza pe farfurie alaturi de celelalte ingrediente. Stropiti totul cu unt si serviti. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook