Sparanghel cu bacon

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fierbere, La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de sparanghel cu bacon

Mod de preparare

  1. Incalziti o tigaie fara a adauga grasime. Puneti baconul la prajit si lasati-l pana devine crocant. Cand baconul este prajit scoateti-l din tigaie si lasati-l la scurs pe hartie absorbanta.

  2. Pentru dressing: spalati ramurelele de oregano si tocati frunzele; nu foarte marunt. Amestecati uleiul de masline cu otetul balsamic, adaugati sare, piper si oreganoul tocat.

  3. Fierbeti sparanghelul in apa cu sare si o lingurita de unt. Cand sparanghelul a fiert, lasati-l la scurs pentru cateva minute pe hartie absorbanta. Aranjati lastarii de sparanghel pe un platou si turnati dressing-ul peste lastari. Maruntiti baconul si presarati-l peste sparanghel. Eventual adaugati putin piper proastpat macinat.

  4. Se poate servi adat cald cat si rece, ca fel principal sau ca garnitura. In cazul in care serviti ca fel principal, dublati ingredientele pentru a obtine 4 portii.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 12:21 / 15.05.2009
Rezetä frumoasä. Eu sting cu Balamico rosu, da este egal. Sparangel verde nu se fierbe numai dacä vrei sä il ai Püree.Pentru un harmonie Rezultat se präjeste Sparangel un pic si se aranjeazä dupä aceia cu Bacon. Rezeta este minunatä da in nici un caz chinezeascä.Nici in 5**** restaurants in China nu am väzut vreo datä. In Holland, Belgien si Italien are rädäcinile ei.In ultimi 40 de ani s-a räspindit in regiunea de limbä germanä. Frumos.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook