Spaghete cu piept de pui si cimbru

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 6 porţii de spaghete cu piept de pui si cimbru

Mod de preparare

  1. Intr-o cratiţă mai mare se pune apa cu sare la fiert. Cand apa clocoteşte se adaugă spaghetele se lasă la fiert.

  2. Intr-o cratiţă separată se pune pieptul de pui, tăiat bucaţele de aprox 2 cmp, cu usturoiul tăiat felii, cimbrul şi vegeta la prajit (f puţin), apoi se fierb in apă. Peste acest conţinut se adugă pastele fierte şi spălate. Se servesc calde şi se pot orna cu pătrunjel.

  3. Pofta bună!!!

Comentarii
1

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 16:58 / 20.02.2009
Arata bine spaghetele tale!!! Merci pentru contributia adusa site-ului. Sfatul lui Cooly: ar trebui sa incerci sa prajesti carnea de pui si sa n-o fierbi deloc in apa. Taie usturoiul felii f f subtiri, sa fie aproape transparente si pune-l in uleiul incins. Usturoiul se va topi, aromand uleiul. Prajeste carnea in ulei, adauga sosul de rosii si stinge cu vin alb (50-70 ml). Acum lasa sa fiarba la foc mic timp de 3 minute. Pentru un gust mai intens de usturoi, adauga usturoiul odata cu sosul de rosii. Pofta mare!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook