Somon la gratar cu chimen dulce

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: La grătar

Ingrediente pentru 4 porţii de somon la gratar cu chimen dulce

Mod de preparare

  1. Se curata pestele de solzi. Se sareaza fileurile si se ung cu ulei folosind o pensula. Pestele se prajeste intr-o tigaie gratar timp de 5 minute, cu partea cu piele in jos. Se intoarce pestele si se prajeste timp de 2-3 minute pe cealalta parte.

  2. Bulbii de fenel se spala si se despica longitudinal. Apoi se taie transversal in felii subtiri. Se amesteca smantana cu usturoiul maruntit, chimenul si ceapa rosie. Apoi se adauga fenelul in compozitie si se amesteca. Somonul se serveste pe un strat de rucola si fenel.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook