Somon in crusta de alune

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de somon in crusta de alune

Mod de preparare

  1. Se taie somonul in 4 parti egale Se sareaza si se pipereaza si se lasa sa stea 10 minute. Se spala sarea si se usuca pestele. Migdalele, alunele, susanul si coriandrul si piperul se amesteca impreuna cu uleiul. Se imparte amestecul intre feliile se somon. Se pun feliile de somon pe hartie de copt intr-o tava, la cuptorul incins la aproximativ 170 grade. Se coace somonul timp de 10 minute pana cand este patruns.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook