Snitele de pui cu pesmet picant

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Prăjire

Ingrediente pentru 4 porţii de snitele de pui cu pesmet picant

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se curata, se taie felii, se pot bate iar apoi se condimenteaza.

  2. Intr-o farfurie adanca se bat ouale, se pune faina pana se formeaza o pasta omagena, se adauga sare. Pe alta farfurie se pune faina iar pe alta pesmetul picant.

  3. Pe foc se pune o tigaia cu ulei. Pieptul de pui se trece succesiv prin faina simpla, apoi prin ou iar mai apoi prin pesmet. Se va pune la prajit dupa ce s-a incins uleiul si se prajeste bine pe ambele parti.

  4. Snitele astfel obtinute se pot servi pe un platou, calde, alaturi de cartofi natur sau pe paine proaspata.

  5. Pofta buna!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook