Scoici cu Spuma de Hribi si trufe Perigord

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 4 porţii de scoici cu spuma de hribi si trufe perigord

Mod de preparare

  1. Pregätire scoici:

  2. Scoicilese pudreazä un pic cu Fäinä. Untul se incinge si inäuntru se dä Usturoiul necojit da zdrobit.

  3. Scoicile se präjesc cam 2 Minute pe fiecare Parte.

  4. Pregätire Spuma de Hribi:

  5. Hribi se inmoaie cu Apä rece si se lasä 1 Ceas . Apoi se storc si se toacä un pic.

  6. Schalota se cojeste si se taie fein. Se dä in Unt incins sie se cäleste un pic. Hribi se bagä incä pe lingä sei se präjesc incä un pic. Se condimenteazä un pic.Apoi se adaugä Miere si se lasä sä se caramelizeze un pic.Se aruncä Wermut peste si apoi Frisca liquidä. Se mai fierbe cam 5 Minute sio apoi se püreazä fein.

  7. Se incälzeste Laptele si se mixeazä puternic ca sä se facä Spumä.Spuma de Lapte se amsetecä cu Sosul de Hribi.

  8. Se pune scoicile pe Farfurie, pe lingä se toarnä Spumä si la Sfirsit se taie Trufä foarte fin.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 11:48 / 20.01.2011
Asa ceva.........incomparabil!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook