Saleuri

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small 10897756_733953500013957_1987428538443910024_n_small Copia_20de_20dsc01559_small 41652_100000785986253_5484_n_small
Ție, lui RoxanaMiti şi la încă 3 persoane le place
La RoxanaMiti , Catalina Nastase şi încă 2 persoane le place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 8 porţii de saleuri

Mod de preparare

  1. Se pun toate ingredientele intr-un castron si le framanta bine. Se lasa 40 de minute la rece. Se intinde o foaie si se taie fasii. Se ung cu albusul batut. Se pun in tava pe hartie de copt si se coc la foc potrivit pana se rumenesc. Se mai poate prasara deasupra cascaval/telemea rasa, susan sau mac. Primele sunt cu telemea, iar celelalte cu cascaval.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 12:17 / 12.05.2009
Cred ca o sa incerc si eu cat de curand aceasta reteta.Arata foarte bine!
Dsc08905_medium
ala_oancea
din Timisoara
  • 09:33 / 20.05.2009
Foarte bune ies. Am facut reteta asta de foarte multe ori.
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook