Salata Nicoise

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Fără foc

Ingrediente pentru 4 porţii de salata nicoise

Mod de preparare

  1. Taiati capetele pastailor de fasole verde, fierbeti-o in apa sarata 10-15 minute, pana cand devine al dente, apoi treceti un jet de apa rece peste ele. Spalati rosiile, taiati-le in cate opt felii. Spalati ardeiul, taiati-l in doua, spalati-l si taiati-l in cuburi mici. Cojiti cartofii, castravetele si cepele, apoi taiati-le in cuburi mici. Cojiti ouale si taiati-le in patru.

  2. Cojiti catelul de usturoi si taiati-l in jumatate, frecati amandoua jumatatile de marginile unui bol mare de salata si adaugati toate ingredientele preparate. Pregatiti sosul batand otetul impreuna cu sarea, piperul si mustarul pana cand se dizolva sarea. Adaugati ulei continuand sa mestecati, apoi combinati salata cu acest sos vinegreta. Scurgeti zeama din conserva de ton, adaugati-l in salata, impreuna cu sardelele si maslinele.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook