Salata greceasca

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fără foc

Ingrediente pentru 4 porţii de salata greceasca

Mod de preparare

  1. Spalati ardeiul, taiati-l in doua, indepartati semintele si membranele, taiati felii pentru mancare. Spalati castravetele, cojiti-l si taiati-l in felii groase. Curatati cepele si taiati-le in felii subtiri. Spalati rosiile si taiati-le in bucati groase.

  2. Pentru sos, amestecati zeama de lamaie cu sarea, piperul si oregano pana cand se dizolva sarea. Adaugati uleiul de masline, continuand sa amestecati.

  3. Puneti ingredientele pentru salata intr-un bol, adaugati maslinele si branza feta taiata cuburi, turnati sosul si amestecati usor. Spalati Lollo Biondo (sau salata romana, n. trad.), zvantati-o si impartiti in 4 farfurii adanci. Aranjati salata greceasca pe farfurie, apoi presarati patrunjelul tocat si oregano.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook