Salata de vinete

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 3 porţii de salata de vinete

Mod de preparare

  1. Vinetele se curata si se taie cubulete si se sareaza. Se incing 2 linguri de ulei intr-o tigaie si se prajesc vinetele cca. 8-10 minute la foc mediu. Cand sunt prajite, se scot din tigaie si se lasa la racit intr-un castron. Ceapa se curata, se spala, se taie rondele si se amesteca impreuna cu vinetele. Rosiile cherry se spala si se taie in jumate adaugandu-se peste vinete. Ardeii copti se taie bucatele si se adauga peste restul de ingrediente.

  2. Pentru marinada: 2 linguri de ulei de masline, zeama de lamaie, usturoiul pisat se amesteca bine si se condimenteaza cu sare si piper. Marinada se adauga peste salata de vinete si se amesteca bine.

  3. Pana ce este servita salata de vinete se pastreaza la frigider. Branza de oaie se taie cubulete si se adauga peste salata inainte de a fii servita. Patrunjelul se toaca marunt si se adauga in salata.

Reţetă salvată de:

Comentarii
2

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 14:35 / 12.05.2009
E o salata de vinete mai speciala :) pentru ca noi o stim doar pe cea clasica cu vinete tocate :) .Arata foarte bine,Chris!
Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 16:59 / 15.05.2009
Original salatä greceascä , foarte delicioasä.Pe Continent se face aproape in orice Localitate. Sä tot mäninci.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook