Rulouri de sunca cu crema de hrean

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
374744_2264176878943_1084133214_31686986_198795067_n_small 161671_1040472817_35606_n_small 157784_100000599210892_1912339862_n_small
Ție, lui Ella Ursu şi la încă 2 persoane le place
La Ella Ursu , Jakob Cosoroabă şi încă 1 persoane le place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Răcire

Ingrediente pentru 10 porţii de rulouri de sunca cu crema de hrean

Mod de preparare

  1. Topim untul, frecam cu faina si amestecand, adaugam smantana pe rand, apoi dam la foc mic pana se ingroasa compozitia ( ca la sosul bechamel).

  2. Luam de pe foc, adaugam hreanul, galbenusurile batute putin. Dupa gust, asezonam cu sare, piper, mustar, zeama de lamaie si zahar.

  3. Dam totul din nou la foc si amestecand, fierbem compozitia.

  4. Dupa ce s-a racit, luam feliile de sunca, le punem pe folie alimentara, le ungem cu pasta de hrean si le rulam, dupa care strangem bine folie si le dam la frigider pentru cateva ore. Salvati insa putina pasta pentru ornat.

  5. Scoateti rulourile pe un platou (aranjand in prealabil un pat din salata verde taiata fasii), si ornati cu pasta de hrean, cu rosii, mazare, patrunjel verde, dupa imaginatia fiecaruia.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook