Rulouri cu tortilla umplute

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Cuptor, Fără foc

Ingrediente pentru 4 porţii de rulouri cu tortilla umplute

Mod de preparare

  1. 1. Intinde tortilla pe o suprafata plata. Pune una-doua felii de sunca in mijlocul fiecareia. Presara deasupra ardeiul tocat, branza rasa, sare si piper dupa gust, lasand 2 cm de margine la un capat. Incepe sa rulezi de la celalalt capat cat poti de strans. Inveleste fiecare tortilla in hartie cerata si rasuceste la capete. Se vor pastra la frigider pana la 3 zile.

  2. 2. Incinge cuptorul la 160 grade (treapta a treia). Pune rulourile in cuptor (se poate si pe gratar) si lasa 10-15 minute pana cand branza incepe sa se topeasca. Despacheteaza-le in ultimile 5 minute, daca vrei ca exteriorul sa fie crocant. Serveste-le calde.

Reţetă salvată de:

Comentarii
4

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 19:59 / 24.02.2009
Hmmm... imi inchipui aceste tortilla umplute cu friptura de pui la cuptor... pui pe sticla... asa cum face mama... si cum friptura este cea mai gustoasa a doua zi, rece... imi ploua deja in gura! O solutie excelenta pentru scoala si birou!!!
Img8ifave_medium
fica_norilor
din alexandria
  • 00:09 / 17.08.2010
tortilla este omleta ,nu? explica ....pt ca din cate stiu eu aceasta este o omleta
Img8ifave_medium
fica_norilor
din alexandria
  • 00:10 / 17.08.2010
trebuie sa le spui si cum pregatesti tortilla,si ce este branza cheddar,pt ca nu toata lumea a fost in Spania ca sa cunoasca anumiti termeni. Reteta este delicioasa.......
Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 14:31 / 09.09.2010
Daaaaa condimentele turcesti ,foarte bune !
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook