Rulada de porc cu ierburi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Cuptor, Marinare

Ingrediente pentru 10 porţii de rulada de porc cu ierburi

Mod de preparare

  1. 1. Pune rozmarinul si usturoiul intr-un mojar impreuna cu semintele de chimen, uleiul de masline si un varf de sare. Piseaza toate ingredientele si amesteca pana ce obtii o pasta groasa. Intinde pasta de ierburi pe toata suprafata si ruleaza. Leaga rulada cu sfoara la intervale de 2 cm. Presara deasupra rozmarinul ramas.

  2. 2. Incinge cuptorul la treapta a 5-a (200 grade). Unge o tava cu putin ulei, pune rulada si presara sare si piper peste piele. Pune la cuptor timp de de 20 minute pana cand pielea devine crocanta si se rumeneste uniform. Scade temperatura cuptorului la treapta a 4a (180 grade) si lasa rulada inca doua ore. Cand este gata, scoate-o din cuptor si acopera bine cu folie de aluminiu. Lasa deoparte cel putin 15 minute inainte de a servi sau pastreaza la frigider cel mult doua zile. Cand servesti, indeparteaza sfoara si taie rulada in felii groase.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Eu_medium
Terorista
din Bucuresti
  • 14:29 / 09.09.2010
Parca deja se simte mirosul mirodeniilor ! Multumim de reteta !
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook