Rulada de porc asiatica

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare:

Ingrediente pentru 4 porţii de rulada de porc asiatica

Mod de preparare

  1. Morcovii se curata, se spala si se taie fasii. Ceapa verde se curata, se spala iar doua fire se taie fasii. O parte se mai taie rondele iar cealalta parte se lasa intreaga. Caisele se taie si ele fasii iar ghimbirul se spala si se da prin razatoare. Snitelul se da cu sare, piper si coriandru. Ghimbirul si fasiile de morcovi, ceapa verde si caise se distribuie in mod egal pe cele 4 buc de carne, care se ruleaza si se fixeaza cu scobitori. Uleiul se incinge intr-o tigaie si se prajesc ruladele de jur imprejur. Se stinge cu supa, sosul de soia si sosul asiatic dulce-acrisor. Se lasa la inabusit timp de 20 minute la foc mediu. Orezul se fierbe in apa cu sare timp de 15-20 minute. Restul de ceapa se prajeste usor intr-o lingura de ulei, se sareaza si se pipereaza. Se scurge orezul de apa si impreuna cu ruladele, legumele si putin sos se aseaza pe o farfurie. Restul de sos se serveste separat. Pofta buna!!!

Comentarii
2

Părererea ta

Dsc06443_medium
Cristina
din Medias
  • 17:05 / 08.06.2009
Ce bine arata:) O trec in cartea mea de retete" de facut urgent".
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 19:20 / 29.12.2010
Cooly, zici ca este o opera de arta! superb!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook