Regineta

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de regineta

Mod de preparare

  1. Tagliatellele se fierb 8 minute in apa cu sare. Dupa ce sunt fierte se scurg si se tin la indemana intr-un vas rezistent la flacara(Jena).

  2. Intr-o tigaie se pune la incins uleiul. Se pun scoicile spalate in prealabil si se tin la foc puternic pana cand scoicile se desfac. Se agita tigaia din cand in cand. Dupa ce scoicile s-au desfacut, se adauga in tigaie crevetii decorticati si langustinele intregi. Se rumenesc timp de 2-3 minute dupa care se adauga vinul si se lasa sa fiarba. Cand fructele de mare s-au facut, se aduaga usturoil taiat marunt si se asezoneaza cu sare si piper. Fructele de mare cu sosul obtinut se toarna peste tagliatelle iar vasul se acopera cu aluatul de pizza si se baga in cuptorul incins in prealabil si se lasa la copt timp de 5-10, pana ce aluatul de pizza s-a rumenit.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook