Quiche alsacienne

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 4 porţii de quiche alsacienne

Mod de preparare

  1. Se prepara aluatul: se amesteca oul cu sarea si zaharul, se adauga untul moale si faina si se amesteca pana se omogenizeaza. Se formeaza o bila, se acopera cu folie transparenta si se pune la frigider pentru 30 minute. Se intinde aluatul si se pune in tava unsa cu margarina. Se lipeste bine de tava, se inteapa cu furculita si se pune la cuptor pana ce se rumeneste (cca 15 minute la 190ºC). Intre timp se pregateste umplutura: ceapa taiata solzisori se prajeste la foc incet in ulei, se adauga baconul taiat feliute sau cubulete si se lasa vreo cateva minute. Separat, se bat ouale cu smantana, sarea si condimentele. Se adauga branza, ceapa si baconul (fara ulei). Se amesteca toate si se toarna peste aluat. Se intinde bine si se pune iar la cuptor 30- 40 minute la 190ºC.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 08:40 / 16.05.2009
Flamkuchen ästa este foarte gustos.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook