Pulpe de pui in aluat de bere

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de pulpe de pui in aluat de bere

Mod de preparare

  1. Ouale se bat bine impreuna cu condimentele. Eu am pus sare, piper si boia de ardei iute.

  2. Se adauga berea, apoi faina cate putin. Pulpele se dau prin acest amestec, apoi se prajesc intr-o tigaie, cat sa se aureasca un pic crusta.

  3. Se scot pe un prosop absorbant, apoi se pun intr-o tava unsa cu unt. Se dau la cuptor pana se rumenesc.

  4. Tagliatelele se pun la fiert in apa cu sare. Cand sunt gata, se pun intr-o strecuratoare si se trec sub un jet de apa rece.

  5. Ceapa tocata se caleste in 2-3 linguri de ulei. Cand este gata se da deoparte de pe foc, se adauga lingurita de faina si se amesteca repede, sa nu se formeze cocoloase.Cate putin se adauga supa de carne amestecata cu smantana si branza topita, se pune din nou pe foc si se mai dau cateva clocote. Cand este aproape gata, se adauga usturoiul tocat.

  6. Se formeaza “cuiburi” de tagliatelle, se toarna sosul deasupra si se orneaza cu frunze de marar.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook