Pulpe de pui cu ciuperci si cartofi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 3 porţii de pulpe de pui cu ciuperci si cartofi

Mod de preparare

  1. Curatati si spalati pulpele apoi faceti 3 crestaturi in fiecare.

  2. Turnati putin ulei in tava,apoi asezati rosiile taiate cubulete si sosul lor.Deasupra asezati pulpele iar pe langa ele asezati cartofii taiati feliute si ciupercile spalate si curatate.Condimentati si bagati la cuptor pana se rumenesc asa cum va place.La sfarsit adugati patrunjel verde tocat marunt.

  3. Iese foarte bun,mai ales ca ciupercile lasa zeama care da o aroma minunata si cartofilor si pulpelor de pui.

Comentarii
1

Părererea ta

1604902_279386028879295_897090562_n_medium
România gătește
din Bucuresti
  • 22:56 / 09.12.2009
Ciao Iulia, aceasta este prima ta reteta postata pe Culinario in data de 9 mai :) Frumoasa reteta, ca de altfel toate retetele tale. Multumim! Enjoy Culinario!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook