Prosciutto cu pepene galben

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: Fără foc

Ingrediente pentru 4 porţii de prosciutto cu pepene galben

Mod de preparare

  1. Pepenele se taie felii, se curata de samburi si se indeparteaza coaja. Mozzarella se scurge si impreuna cu pepenele se taie in bucati de aproximativ 3x3 cm. Pe tepuse cu schimbul o bucata de pepene si o bucata de mozzarella despartite de o felie de prosciutto. Pentru vinegreta se amesteca uleiul si otetul, se potriveste cu sare, piper si zahar. Frunzele de busuioc se adauga sosului. Tepusele se marineaza cateva minute in acest sos. Tepusele se aranjeaza pe o farfurie, se adauga maslinele, se garniseste farfuria cu cateva frunze de busuioc si se servesc alaturi de paine alba proapata. Pofta buna!!!

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 09:11 / 16.05.2009
Asta este original Toscana Creation.Nu asi pune pe Tepuse tot timpul. Pentru Lumea tinärär este cu effect. Dacä o integrezi intrun Menü atuncia frumos aranjat pe Farfurie ( Contrast de Culori este din Belsug).5***** Dupä maxime asta träiesc eu.Ce faci cu Pasiune se pote läsa in Regulä si väzut si este de Cailtate mare.
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook