Prajitura Vladut

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 10 porţii de prajitura vladut

Mod de preparare

  1. Blatul: albusurile se bat spuma cu zaharul, se adauga nuca macinata, o lingurita amoniac stins cu zeama de lamiae si faina. Se coc 3 foi pe dosul tavii pe hartie pergament.

  2. Crema: cele 10 galbenusuri se bat cu zaharul pe baia de aburpana se ingroasa. Cand se racesc se amesteca cu untul.

  3. Cele 3 foi se ung cu crema iar deasupra se rade ciocolata.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

S6002328_medium
VERONIKA
din timisoara
  • 18:28 / 08.05.2010
arata delicios
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook