Prajitura cu mac si piersici

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de prajitura cu mac si piersici

Mod de preparare

  1. Intr-un castron se amesteca untul, zaharul, zaharul vanilat si ouale. Separat se amesteca faina, praful de copt si amidonul. Se cern deasupra compozitiei si se inglobeaza. Aluatul se aseaza in tava si se niveleaza. Se dau in fiert laptele si untul. Se adauga macul si grisul, cu romul si zaharul si se lasa sa fiarba putin impreuna. Se ia vasul de pe foc si compozitia se lasa sa se raceasca. Se incinge cuptorul la 180 grade C. Piersicile se pun intr-o sita si se lasa sa se scurga. Ouale se inglobeaza pe rand in crema de mac si gris apoi aceasta se repartizeaza deasupra blatului. Jumatatile de piersici se aseaza peste crema, cu gaura in jos. Se coace 40 de minute.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook