Prajitura cu lapte batut

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de prajitura cu lapte batut

Mod de preparare

  1. Ouale se freaca cu zaharul pina se topeste adaugind treptat lapte batut. Faina se amesteca cu praful de copt se incorporeaza. Cuptorul se preincinge la 180C. O tava de cuptor se tapetzeaza cu hirtie de copt cu marginile inaltate. Se toarna compozitia, apoi se imprastie foitele de migdale. Se da la cuptor timp de 25-30 minute. Cind e gata, asa fierbinte cum este, se toarna frisca lichida peste ea si se lasa circa 20-30 minute pina "inghite" toata frisca lichida.

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook