Prajitura cu crema de ciocolata si frisca

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de prajitura cu crema de ciocolata si frisca

Mod de preparare

  1. Se mixeaza ouale, zaharul si praful de copt foarte bine pana se fac ca o crema, apoi se adauga faina in ploaie, amestecand usor.

  2. Adaugam uleiul si esenta, amestecam si apoi punem compozitia in tava pe hartie de copt. Se coace la 160C pentru 40-45 minute.

  3. Se face budinca de vanilie in laptele in care s-a topit ciocolata. Se adauga zaharul si esenta de rom.

  4. Se lasa la racit si se amesteca apoi cu untul. Se lasa la rece.

  5. Dupa ce blatul s-a racit, se toarna crema, se niveleaza, apoi prajitura se taie patratele.

  6. Fiecare patrat se orneaza cu frisca.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook