Prajitura Bounty

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 8 porţii de prajitura bounty

Mod de preparare

  1. Se separa ouale. Untul, zaharul si galbenusurile se freaca bine pana ce se obtine o compozitie omogena si spumoasa. Albusurile se bat spuma cu mixerul, apoi se adauga usor peste compozitia din unt, zahar si galbenus. Se adauga faina, cacaoa si praful de copt si se amesteca usor pana ce se obtine un aluat omogen.

  2. Aluatul se pune intr-o tava de 20x28 cm si se coace la 180 grade pentru circa 20 minute. Cand blatul este copt, se scoate de la cuptor si se lasa la racit.

  3. Pentru umplutura:

  4. Laptele, untul si grisul se fierb pana ce se obtine o crema groasa. Se ia de pe foc, se adauga zaharul, nuca de cocos rasa si aroma de vanilie si se amestreca bine.

  5. Blatul de ciocolata se unge cu crema de cocos. Se topeste ciocolata si se toarna deasupra cremei si se niveleaza. Se lasa la rece cca. 1-2 ore.

Reţetă salvată de:

Comentarii
4

Părererea ta

Eae27d77ca20db309e056e3d2dcd7d69_medium
Evelina Predescu
din Caracal
  • 08:58 / 22.10.2009
Rapida,ieftina si gustoasa! Felicitari !
273783_100000671981171_1420445367_n_medium
Laura Florina Danciu
din Timișoara
  • 17:36 / 15.11.2009
Mmmmmm ce bine arata...salivez pe tastatura.Daca nu as fi avut cozonac o faceam chiar acum,foarte usoara si rapida.;)
273783_100000671981171_1420445367_n_medium
Laura Florina Danciu
din Timișoara
  • 09:14 / 16.11.2009
Vreau sa te intreb ceva. Pot inlocui cumva untul cu rama cub si zaharul brun cu zahar normal? Asta pentru cand nu am aceste ingrediente in casa.
Mirodenii011-smart-gourmet_medium
Smart Gourmet
din Bucuresti
  • 22:10 / 17.08.2010
Bun de tot!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook