Porumb copt la cuptor

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 1 porţii de porumb copt la cuptor

Mod de preparare

  1. Porumbul se curata bine de frunze.

  2. Se piseaza usturoiul bine, apoi adaugati patrunjelul tocat fin, urmeaza uleiul si totul se amesteca bine.

  3. Rupeti bucati mari de folie de aluminiu, puneti pe ea porumbul si il ungeti bine cu amestecul de usturoi si mirodenii, apoi presarati putina sare uniform pe toata suprafata porumbului.

  4. Inveliti bine porumbul in folie si il puneti in tava de cuptor. Astfel pregatiti toate bucatile de porumb pe care le aveti.

  5. Aranjati bucatile in tava de copt si o dati la cuptor aproximativ 1- 1.5 ore, in functie de cat de rumene va plac. La fiecare 20-30 de min intoarceti porumbul, sa se coaca uniform pe toata suprafata.

  6. Ca sa vedeti dace este gata, rupeti usor folia la unul dintre ele si vedeti daca s-a rumenit

  7. Il serviti cald, daca se raceste nu mai are acelasi gust.

  8. Pofta Buna!

Reţetă salvată de:

Comentarii
3

Părererea ta

Baner_medium
kata
din brasov
  • 20:42 / 08.08.2010
ce idee super.....cred ca sunt buni......o sa fac si eu ;)
Logo_bucatareli_medium
Bucătăreli la borcan
din Bucuresti
  • 17:36 / 09.08.2010
Sunt foarte buni. Eu am facut porumbul copt in foile proprii si iese colosal. Totul e sa ai rabdare sa astepti cat trebuie ca sa se faca.
Baner_medium
kata
din brasov
  • 08:04 / 11.08.2010
am facut si eu ieri si a fost foarte bun.....:)
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook