Pogacele

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 90 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 8 porţii de pogacele

Mod de preparare

  1. In paharul de lapte caldut se pune drojdia, o lingura din cantitatea de faina si se amesteca, apoi se lasa 5 minute. Intr-un castron se pune untul topit, zaharul, sarea, oul intreg si compozitia de drojdie. Se amesteca bine cu o lingura, apoi se incorporeaza usor si faina, in timp ce se amesteca in continuare. Se framanta pana cand devine un aluat elastic. Se lasa aluatul in castron pentru 10 minute. Se iau bucatele din aluat, se dau forme rotunde si se aplatizeaza. Se pun intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se ung cu galbenus batut. Se baga tava la cuptorul incins la 160 de grade, unde se lasa 20-25 de minute.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook