Poale-n brau moldovenesti

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Copia_20de_20dsc01559_small Dscn3832_small 418264_383061765044545_100000221753604_1695208_1565498137_n_small
Ție, lui RoxanaMiti şi la încă 2 persoane le place
La RoxanaMiti , isabela81 şi încă 1 persoane le place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 12 porţii de poale-n brau moldovenesti

Mod de preparare

  1. In cuva masinii de paine am pus faina,facand o gropita la mijloc,in care am pus drojdia inmuiata cu putin lapte caldut.Am lasat putin,pana a inceput drojdia sa spumeze.

  2. Am adaugat ouale batute bine cu zaharul si sarea,untul topit si laptele.Am lasat masina sa-si faca treaba. :)

  3. Aluatul se intinde intr-o foaie de 1 cm grosime si se taie patrate.

  4. Pe mijlocul lor se imparte umplutura de branza.

  5. In continuare,fiecare patrat se aduna catre mijloc,in forma de plic si se strang marginile,sa nu iasa branza.

  6. Le mai punem cate un mot de aluat,le ungem cu ou batut si le transferam in tava tapetata cu hartie de copt.Le mai lasam putin sa creasca,apoi le dam la cuptor,pana se rumenesc.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 16:32 / 28.01.2011
Super feine...
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook