Placinta de somon cu sparanghel

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de placinta de somon cu sparanghel

Mod de preparare

  1. Faina, oul, untul se framanta pana cand se obtine un aluat, se adauga apa in caz ca este necesar. Aluatul se intinde pe o tava rotunda cu diametru de 20 cm, se inteapa cu furculita si se lasa la frgider 30 de minute. Apoi se coace aluatul pe raftul de jos al cuptorului timp de 8-10 minute.

  2. Se curata partea de jos a lujerilor de sparanghel si se fierbe timp de 2 minute in apa cu putina sare. Se scoate sparanghelul din apa, se storce si se maruntesc lujerii, varfurile lasandu-se intregi. Somonul se taie in cubulete de 1,5 cm. Somonul si sparanghelul se adauga in tava peste aluatul precopt. Oul, smantana si usturoiul se bat impreuna si se asezoneaza cu sare si piper. Compozitia se toarna in tava peste somon. Placinta se da din nou la cuptor si se coace pana cand umplutura incepe sa se rumeneasca.

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook