Placinta cu branza

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Fii primul căruia îi place această rețete!
Ție îți place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 120 min
  • Mod de preparare: Coacere

Ingrediente pentru 1 porţii de placinta cu branza

Mod de preparare

  1. Se framanta un aluat din faina, oua, lapte, sare, ulei, sau untura si putina drojdie. Dupa ce creste aluatul, se intind 2 foi de marimea tavii de copt ca sa imbrace si peretii tavii. Se prepara din branza o umplutura dulce sau sarata.

  2. Pentru umplutura dulce: branza de vaca se freaca cu zahar, sare, cateva galbenusuri, albusuri batute spuma, cateva linguri de faina sau gris si un pumn de stafide. Dupa ce se coace se taie bucatele, se presara cu zahar.

  3. Pentru umplutura sarata: se framanta branza telemea cu oua, ceapa prajita, verdeata tocata (sa predomine mararul) si se da la copt.

Comentarii
1

Părererea ta

Jacob4_medium
Jacob
din Nürnberg
  • 09:01 / 16.05.2009
Clasicär care Success foarte mare. Super.5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook