Piure de spanac cu usturoi

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small
Țti şi lui Georgeta vă place
Lui Georgeta îi place
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Înabuşire

Ingrediente pentru 4 porţii de piure de spanac cu usturoi

Mod de preparare

  1. Spanacul se fierbe, iar dupa ce este trecut prin sita, se pune intr-o cratita in care s-a rumenit in prealabil putina faina. Se calesc impreuna 5-6 min dupa care se adauga laptele. Se adauga sare, piper, usturoiul pisat si, dupa gust zeama de lamaie apoi se lasa sa dea in clocot.

  2. Se serveste cu garnitura de ochiuri, cu cartofi fierti sau friganele.

  3. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook