Piept de pui umplut cu ciuperci

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Pofta_20buna_small
Țti şi lui angela_72 vă place
Lui angela_72 îi place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 3 porţii de piept de pui umplut cu ciuperci

Mod de preparare

  1. Ciupercile curatate si spalate se pun la fiert in apa cu sare, pentru 15 minute.

  2. Ceapa si usturoiul se calesc putin in 2 linguri de ulei,apoi se adauga si ciupercile. Se potriveste de sare si se lasa la racit.

  3. Dupa ce s-au racit se toaca marunt. Eu le-am robotit. :-))

  4. Pieptul de pui se bate cu ciocanul de snitele, pana se subtiaza.

  5. Se sareaza si se pipereaza apoi se acopera cu amestecul de ciuperci. Se ruleaza cat de strans posibil.

  6. Se aseaza rulourile obtinute intr-un vas termorezistent, se ung cu ulei si se presara cu cimbru uscat. Se mai adauga un pahar de apa si se da la cuptor pana se rumenesc putin.

  7. Se serveste cald sau rece, ca fel principal cu garnitura sau ca aperitiv.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Pofta_20buna_medium
angela_72
din Timisoara
  • 13:40 / 05.05.2010
Yam-yam.... ce bine arata!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook