Piept de pui cu sos piri-piri

Descoperă altă reţetă
  • Dificultate: Mediu
  • Durată: peste 120 min
  • Mod de preparare: Cuptor

Ingrediente pentru 4 porţii de piept de pui cu sos piri-piri

Mod de preparare

  1. -Am facut un amestec din usturoiul pisat si restul condimentelor pentru pieptul de pui.

  2. -Am spalat carnea si am uns-o cu acest amestec,apoi am lasat la rece 1 ora.

  3. -Intre timp tocati ceapa,patrunjelul,usturoiul si ardeiul gras.Taiati marunt ardeiul iute.Le amestecati pe toate,apoi adaugati si sucul de la lamaie si uleiul de masline.

  4. -Dupa ce a trecut o ora,scoateti carnea de la rece si o lasati pe grill pana cand este facuta asa cum va place.

  5. -Ungeti pieptul de pui cu sos si gata fripturica:).Se poate servi cu ce garnitura doriti.

Comentarii
2

Părererea ta

Dsc08905_medium
ala_oancea
din Timisoara
  • 12:38 / 12.05.2009
Interesanta reteta ... si sosul piri-piri :) Pe mine m-ai convins. Trebuie incercata ;)
Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 10:50 / 17.05.2009
Iese foarte bun numai sa ai grija sa nu fie prea condimentat.Mie mi-a iesit mai spicey:) dar asa am si vrut:) In rest este foarte,foarte bun!
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook