Piept de pui cu legume Ratatouille

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small Pixel_peewee_small
Ție, lui Georgeta şi la încă 1 persoane le place
La Georgeta şi Uta Bogdan le place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 60 min
  • Mod de preparare: Prăjire în baie de ulei

Ingrediente pentru 2 porţii de piept de pui cu legume ratatouille

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se spala si se usca. Ceapa se decojeste si se taie in patru sau in sase. Restul legumelor se curata, se spala si se taie rondele. Se curata si se taie si usturoiul. In uleiul incins intr-o tigaie se prajeste bine puiul pe ambele parti, in jur de 7 minute pe fiecare parte la foc mediu. Inte timp cimbrul si rozmarinul se spala, se usca si se toaca, dar fara codite. Uleiul de masline se incinge intr-o oala si se adauga legumele, usturoiul, dafinul si verdeturile tocate. Se prajesc toate timp de 5-7 minute, amestecand de mai multe ori. Se sareaza si se pipereaza. Se stinge cu vinul si cu supa si se mai caleste timp de 5 minute la foc iute. Se mai adauga sare si piper dupa gust. Carnea se sareaza, se pipereaza si se taie felii. Se aseaza pe un pat din legumele preparate si se garniseste cu busuioc si rozmarin. Pofta buna!!!

Reţetă salvată de:

Comentarii

Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook