Piept de pui cu ciuperci

Descoperă altă reţetă
Îmi place:
Default_small Copia_20de_20dsc01559_small
Ție, lui Georgeta şi la încă 1 persoane le place
La Georgeta şi RoxanaMiti le place
  • Dificultate: Uşor
  • Durată: sub 30 min
  • Mod de preparare: La tigaie

Ingrediente pentru 2 porţii de piept de pui cu ciuperci

Mod de preparare

  1. Pieptul de pui se spala se sterge cu un prosop de hartie apoi se sareaza si pipereaza.

  2. Se incinge untul intr-o tigaie termorezistenta si se prajesc fileurile pe o parte pana se rumenesc, se intorc si se coc la cuptor 10 min-180℃.

  3. Ciupercile si prazul se taie felii, se pune unt intr-o tigaie si se prajesc ciupercile, se adauga prazul si se prajeste 5 min.

  4. Se sareaza si pipereaza.Carnea se aseaza pe farfurie laturi de garnitura de ciuperci si praz se serveste cu patrunjel tocat.

Reţetă salvată de:

Comentarii
1

Părererea ta

Img_2043_medium
Burangic Iulia
din Hamburg
  • 13:51 / 11.08.2009
Ce bine arata! 5*****
Un moment răbdare, imediat suntem gata

Pentru această acțiune
trebuie să fii logat!

Login With Facebook